⚡ Золотоніські енергетичні мережі: очільник доповів, що всі роботи з ліквідації аварійної ситуації на електромережі громади, яка виникла через негоду та шквальний вітер, завершені. Підприємство працює в штатному режимі.

✅ Завдання: максимально оперативно інформувати населення у разі планових відключень електроенергії. У випадку аварійних відключень, за можливості, надавати інформацію населенню про орієнтовний час ліквідації аварії.

???? КП «Міський водоканал»: як зазначив керівник підприємства, протягом минулого тижня виникло 4 пориви мережі водопостачання. Фахівці оперативно ліквідували аварійну ситуацію на вулицях Ринковій (два пориви), Зозулівській та Незалежності. У зв’язку із введенням в експлуатацію новозбудованого резервуару чистої води на системі водопостачання міста з 08 листопада 2023 року протягом тижня вода буде хлорована. Протягом тижня споживачам рекомендується перед вживанням води відстояти її та перекип’ятити.

✅ Завдання: оперативно ліквідувати пориви мережі водопостачання.

???? ПрАТ «Янтарь»: фахівці оперативно реагують та закривають заявки мешканців. Днями на вул. Незалежності 59/1 був відремонтований пошкоджений стихією дах. Працівники здійснюють планові та аварійні обходи, оцінюють стан будівель, обстежують дахи, де ймовірно слід прочистити стоки для дощових вод, виконують роботи з планового технічного обслуговування електромереж та внутрішньобудинкових комунікацій.

✅ Завдання: надати звіт про виконані роботи.

???? ТОВ «380V»: підприємство працює в штатному режимі. Протягом минулого тижня були здійснені аварійно-відновлювальні роботи на мережі вуличного освітлення у селах громади.

✅ Завдання: замінити лампи на вуличних ліхтарях за заявками мешканців сіл громади.

???? Служба благоустрою: працівники активно продовжують виконувати роботи з підмітання прибордюрної частини дороги, обрізання дерев та забезпечення твердим паливом людей пільгових категорій.

???? Добровільна пожежна команда: очільник повідомив, що для ДПК громада придбала потужну професійну мотопомпу фірми “Honda”, яка дозволяє “забрати” воду із джерел із перепадом висот до 8 метрів і забезпечує продуктивність подачі води на рівні 8 літрів на секунду. Додав, що це дозволяє добровольцям працювати водночас і економно, і ефективно. Також проінформував присутніх про пожежу, яка днями сталася в селі Благодатне. Загорання повітки загрожувало поширенням вогню на сусідню будівлю, але завдяки оперативності пожежної команди, поширення вогню стримали.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).