Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  • Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія: Виконавчий комітет Золотоніської міської ради; 19702, Україна, Черкаська обл., місто Золотоноша, вул. Садовий проїзд, будинок 8; код за ЄДРПОУ – 04060849; категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.
  • Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):Антидронова рушниця ANTIDRON KVS G-6 або еквівалент (ДК 021:2015: 35730000-0 – Електронні бойові комплекси та засоби радіоелектронного захисту)
  • Ідентифікатор закупівлі:UA-2023-09-29-005092-a
  • Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 

Увесь запропонований товар повинен бути новим, належної якості та мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його під час транспортування про що надається гарантійний лист в довільній формі.

Транспортні витрати, вантажно-розвантажувальні послуги здійснюються за рахунок Постачальника.

На товар має додаватися відповідна документація (паспорт, технічна документація, інструкція тощо).

Строк поставки товару до 31.10.2023 року.

Якщо учасник пропонує інший товар (аналог або еквівалент) ніж передбачений цією  документацією, даний товар за своїми властивостями повинен повністю відповідати товару, що є предметом закупівлі за усіма показниками ( або бути кращим ( надати порівняльну таблицю у разі пропозиції еквіваленту)).

Учасник повинен надати у складі пропозиції відповідний лист-згоду щодо виконання даного технічного завдання та інші документи, які вважає за потрібне надати, які підтверджують відповідність пропозиції даному додатку.

В місцях де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  “або еквівалент”.

В місцях де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару для потреб Збройних Сил на їх запит з подальшою передачею товару на облік запитувача.

У разі якщо Товар не відповідає технічним вимогам Замовника, Пропозиція відхиляється.

Всі документи, надані Учасником, повинні бути діючими на момент подання та оцінки пропозицій.

Гарантійний термін на товар повинен складати не менше, ніж 12 місяців, і починає діяти з дати підписання сторонами товарної накладної або акту приймання – передачі Товару

Технічні характеристики предмета закупівлі

 

ANTIDRON KVSG-6″ блокує частоти:
1. Дистанційне радіокерування і відео передача 2.4G WIFI 2400-2500 МГц 20 Вт
2. Навігація GPS L2 1227 МГц 10 Вт
3. Дистанційне радіокерування 868-912 МГц (860-920 МГц) 10 Вт
4. Дистанційне радіокерування 433-434 МГц 10 Вт
5. Навігація GPS L1 + Glonass 1575 -1620 МГц 20 Вт
6. Дистанційне радіокерування і відео передача 5.8G 5.7-5.9 ГГц 10 Вт

Загальна вихідна потужність: 80 Вт
Радіус блокування: до 3000 метрів.
Система охолодження: радіатори та активне охолодження
Антени: спрямовані
Відстань блокування буде змінюватись в залежності від сили сигналу та місця розташування оператора.
Час автономної роботи: 25-30 хвилин
Живлення: AC100-240V-DC24-27V
Розміри: 930x280x70 мм
Вага без батареї: 4.5 кг, з – 6 кг.

Комплектація:

Антидрон портативний “ANTIDRON KVSG-6″– 1 шт.

Блок живлення – 1 шт.

Акумуляторна батарея – 2 шт (стандартні).

Інструкція – 1 шт.

 

Наведені дані повинні бути підтверджені документально (скан-копії з сертифікату або паспорту або каталогу виробника та ін.).

  •  Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначений відповідно до потреби військових формувань та рішення сесії Золотоніської міської ради „Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2022 № 25-61/VIІІ „Про бюджет Золотоніської міської територіальної громади на 2023 рік” від 06.09.2023 № 33-23/VIII.
  • Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:   

Розрахунок очікуваної вартості здійснювався проведенням аналізу ринку цінової політики виробників та враховуючи вартість згідно бюджетного запиту.

  • Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.