Креативні виховательки оригінально підготувалися до Дня вишиванки. Саме такою теплою та душевною стала ідея, яка об’єднала колектив садочка “Ялинка”.

Про це розповідає видання Золотоноша.City.

Завжди з вихователями ми доходимо до спільної думки, вирішуємо все разом, – розповідає директорка садочка Юлія Крись. – От і виникла ідея разом з працівниками якось прикрасити наш заклад до Дня вишиванки.

Об’єднавши творчі зусилля, вихователі та працівники садочка вирішили прикрасити паркан. Їхньою метою було створити яскравий та ошатний візерунок, який би тішив око дітям та дорослим, даруючи відчуття єднання з українськими традиціями.

Щоб дітки, коли йтимуть в садочок разом з батьками, милувалися гарними візерунками, бачила як прикрашений їхній заклад, – ділиться пані Юлія.

Почали продумувати різні варіанти оздоблення, зайнялися пошуком матеріалів та візерунків. Використали кольоровий скотч, довго шукали саме ті кольори, які б підкреслили красу української вишивки.

Працівники це роблять у вільний час, коли вже немає діток в закладі, – зазначає директорка.

Така креативна ідея подарувала безліч приємних моментів та посмішок діток і батьків. Дійсно, спільна праця заради єдиної мети об’єднала колектив садочка та презентувала їм незабутні емоції.

Створений візерунок вийшов чудовим! Він яскраво сяє на сонці, нагадуючи про багатство та красу української вишивки. Така прикраса гарно промальовується навіть на тротуарі, коли сонечко виглядає поміж хмар. Тому уява починає грати і ніби йдеш по вишитому рушничку. Цей чудовий арт-об’єкт став не лише окрасою садочка, але й символом єднання, любові до українських традицій та спільної творчості.

Важливо пам’ятати, що така краса потребує дбайливого ставлення. Як зазначає директорка садочку, висітиме такий візерунок весь час, за ним піклуються усі. Особливо охоронець, котрий примітив маленьких дослідників та попередив їх про дбайливе ставлення до таких прикрас.

Давайте берегти красу, яку створюють руки інших. Дбайливо ставтеся до вуличних прикрас, адже це не лише естетичний елемент, але й вираз нашої любові до рідного краю та поваги до праці інших людей.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).