Центр первинної медико-санітарної допомоги спільно з Виконавчим комітетом Золотоніської міської ради вирішили започаткувати у громаді традицію проведення “Ярмарку Здоров’я”. Згідно із анонсом, мета заходу – якого є популяризація здорового способу життя та корисних звичок. Зокрема, організатори хочуть розповісти присутнім більше про те, від чого найчастіше хворіють українці, навчити здавати правильні аналізи та вчасно проходити обстеження, а також проінформувати, якого прогресу досягла наша медицина за останні роки, та поділитись місцевими досягннями у цій сфері.

Запланований “Ярмарок Здоров’я” запланований на 8 липня (субота). Локація – вулиця Садовий проїзд, початок – об 11:00.

У програмі фестивалю:

– Локації здоров’я від Центру первинної медико-санітарної допомоги. Тут проведуть скринінг населення на найбільш поширені захворювання, огляд шкіри, здійснять перевірку зору, вакцинацію населення, а також організують навчання від лікарів золотоніського центру.

– Павільйони корисного харчування, ерготерапія, консультації психолога Центру ПМСД.

– Спортивні локації від табору MAXIMUM.

– Культурно-розважальна програма від відділу Культури.

– Заняття йогою та фітнесом на свіжому повітрі

– Велопробіг (за сприятливої погоди)

Також організатори окремо зауважують, що пам’ятають, в які бурхливі часи ми живемо і завдячуючи кому маємо змогу влаштувати для Вас це свято здоров’я. А тому під час Ярмарку буде діяти благодійна скринька, зібрані кошти з якої підуть на ліки та розхідні матеріали для наших янголів-охоронців із ЗСУ.

Виконавчий комітет Золотоніської міської ради активно запрошує всіх охочих підприємців та громадських активістів, котрі залучені в наданні послуг, що сприяють здоровому способу життя та підвищенню фізичної активності золотонісців – активно долучитись до нашого “Ярмарку Здоров’я” . За подробицями можна звертатись до виконавчого комітету, або до очільника Центру сімейної медицини Олександра Прокопчука. Це – чудовий шанс розповісти про себе і про ваш внесок в здоров’я золотонісців.

Запрошуємо усіх мешканців Золотоніської громади. Сподіваємось, що такі заходи в подальшому будуть зближувати наше населення з медичною допомогою і сприяти побудові міцної здорової громади та країни.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).