“Живи здорово!” – інстаграм-гра для учнівської молоді, розроблена МГО “Центр розвитку молоді” спільно з вчителем ЗОШ № 3 Наталією Гудюк. Молодіжний проект цього року був серед переможців обласного конкурсу соціальних проєктів від управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА та отримав фінансову підтримку.

Мета гри – привернути увагу дітей та молоді до відповідального ставлення до свого здоров’ я, формувати усвідомлення наслідків шкідливих звичок та залежностей. Формат гри інноваційний – наліпки з qr-кодами спрямовують учасників на спеціально створену сторінку в Інстаграм, де і відбувається гра, саме там розміщена додаткова інформація-підказка до запитань квесту і саме там молодь може коментувати пости, обговорюючи різні складові здорового способу життя.

Презентація проекту та його обговорення відбулося 25-26 листопада. Молодь гімназії ім. Скляренка та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості активно долучилися до гри та надали зворотній зв’язок для поліпшення використання гри у подальшому.

Вже наступного тижня мобільна гра-квест переміститься до ЗОШ № 3, де в неї можна буде грати постійно.

Онайомитися з грою можна на сторінці в інстаграм @zywy_zdorowo_

Ідея та оформлення – Молодіжний клуб журналістики.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).