4 жовтня відбулося засідання адміністративної комісії під головуванням заступника міського голови Олександра Флоренка, де зазвичай посадовці розглядають матеріали щодо порушення правил благоустрою у громаді.

Про це повідомляє видання Золотоноша.City.

Юрист міськвиконкому Денис Сизько підготував 5 адмінсправ, проте рішення прийняли лише по чотирьох.

У поле зору муніципальних інспекторів 30 вересня потрапив Юрій М., котрий мешкає на вулиці Низова у Золотоноші. Чоловік спалював рослинні рештки за 50 метрів від семикубового контейнера. На зауваження спеціалістів управління ЖКГ Максима Антиповича та Даля Ковтуна він поклявся, що це порушення востаннє. Та інспектори не повірили в його клятвенні запевнення, бо лише кілька днів тому слухали цю пісню у цьому ж виконанні.

Тож Юрію доведеться сплатити максимальний розмір штрафу – 1360 гривень відповідно до статті 152 КУпАП.

П’ятого вересня мешканка вулиці Вікентія Хвойки (Мендєлєєва) Валентина Я. випустила собаку на прогулянку у дворі. Але жінка не встерегла пса, який вискочив на вулицю і вкусив перехожого. Власниця теж сплатить максимальну суму штрафу після того, як отримає рішення адмінкомісії.

Аналогічну суму викладе Ігор П., котрий 28 серпня вигулював свого собаку у громадському місці без намордника.

Наступними були матеріали справи, надіслані муніципальними інспекторами з Києва. Мешканка Золотоноші Вікторія Г. 28 серпня здійснювала торгівлю на зеленій зоні столиці. Вона виставила намет – об’єкт сезонної торгівлі, пошкодивши зелені насадження. Жінка теж внесе 1360 гривень на бюджетний рахунок громади.

І нарешті п’ята адмінсправа, яку члени адмінкомісії заслухали, але рішення не прийняли.

Власниця домоволодіння на провулку II Гоголя розвела багаття такої сили, що димом заволокло весь мікрорайон, перетнувши центральну вулицю Шевченка і сягнувши аж до Миколаївської. Адміністративний протокол на палійку муніципальні інспектори склали, але направили усі матеріали справи у Київ, де проживає порушниця золотоніських норм благоустрою.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).