Житловим будинкам та окремим промисловим підприємствам, яким до цього не застосовували графіки погодинних відключень, також почнуть обмежувати електропостачання. Про це сьогодні розповів керівник Золотоніського РЕМу Микола Чанцев під час робочої зустрічі в приміщенні міської ради.

Директор районного підрозділу доповів про складну ситуацію на енергосистемі району та надскладну в окремих регіонах України. Зі слів посадовця, поки що немає можливості зменшувати обмеження енергопостачання. Навіть навпаки, енергетики віднині почнуть «відрізати» окремі райони житлової забудови та промислові підприємства, які живилися від ліній критичної інфраструктури та підприємств, котрі виконували мобілізаційні завдання. На жаль, будинки та окремі підприємства і установи, в яких весь цей час було світло, також зараз будуть переведені на графіки погодинних відключень.

Зі слів аналітиків та спеціалістів, які дотичні до енергетичної сфери, покращення ситуації на енергосистемі можна буде очікувати з середини серпня. Але й багато чого залежить від дій ворога та можливості сил ППО захистити наше небо!

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).