Надзвичайна ситуація під час чергової повітряної тривоги відбулася на території Золотоніської громади. У межах старостинського округу села Благодатне сталося падіння ворожого «шахеда». У результаті події пошкоджені два десятки будинків: вибиті шибки, двері, пошкоджені елементи покрівлі. На щастя, жертв і постраждалих немає, навіть незважаючи на те, що постраждале садове товариство досить заселене людьми.

Одразу після падіння ворожого БПЛА на місце події прибула добровільна пожежна команда Управління житлово-комунального господарства, яка базується в селі Благодатне. Цей рятувальний підрозділ на чолі з Максимом Масюком та старостою села Дмитром Шевченком ліквідували пожежу на території одного з приватних домоволодінь та надали моральну й психологічну допомогу людям, які потрапили в епіцентр події.

Вдень, після опрацювання території відповідними службами та комісією міської ради, добровольці ДПК, працівники УЖКГ та відділу з питань НС допомогли постраждалим в організації ремонтних робіт. Також на допомогу залучили ряд громадських організацій, які надають гуманітарну допомогу, будівельні матеріали й грошову компенсацію постраждалим!

Ми ще раз довели, що українці неймовірна нація! Ми завжди обʼєднуємося в момент нашого лиха і допомагаємо один одному!

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).