25 червня керівники освітніх закладів Золотоніської громади провели начальницю відділу освіти Ольгу Строкань на заслужений відпочинок. Творчі і креативні педагоги організували для своєї керівниці маленьке святкове дійство, що стало для Ольги Миколаївни справжнім сюрпризом.

Про це повідомляє видання Золотоноша.City.

Освітяни Золотоніської громади подарували своїй начальниці нову валізу

Забувши про посади, звання і титули, Наталія Строкань, Оксана Кіян, Ніна Коновал та Олександр Курило вручили замість важелезної валізи з книгами, наказами, розпорядженнями, журналами сучасну компактну валізку для відпочинку.

Тепло вітали винуватицю події керівники громади.

– Завжди дивувалася, як така тендітна і жіночна Ольга Миколаївна може так віртуозно керувати цілою галуззю – освітянською,- сказала секретар міської ради Наталія Сьомак.

– Нам було комфортно з вами працювати, – додав заступник міського голови Олександр Флоренко.

До вітань доєдналися керуючий справами міськвиконкому Оксана Шакура та начальниця служби у справах дітей, сім’ї, молоді і спорту Ніна Засенко.

– Я дуже зворушена вашою увагою і цими урочистостями, – сказала Ольга Строкань. – Зауважу, що завершити трудову діяльність – це було моє особисте рішення, яке визріло ще пів року тому. Але навчальний рік не збігається з календарним, тому цей день настав аж у червні. Ви – потужна команда, якій під силу будь-яка вершина. Впевнена, що ви й надалі будете єдиним дружним монолітом.

Ольга Строкань народилася 28 липня 1962 року народження. У 1987 році закінчила Черкаський державний педагогічний інститут ім. 300-річчя возз’єднання України з росією за спеціальністю „Українська мова і література“.

З 1993 року працювала у відділі освіти, спочатку на посаді головного спеціаліста, а з 2011 року начальником відділу освіти Золотоніської міської ради.

Зарекомендувала себе вмілим, наполегливим, вимогливим керівником. Володіє високими професійними знаннями та навичками, здатна вирішувати складні завдання. Належним чином здійснює керівництво діяльністю відділу освіти, підпорядкованих закладів освіти, забезпечує виконання всіх напрямків роботи галузі ґрунтовно, швидко, з детальним опрацюванням та відмінною якістю. Має високе почуття відповідальності за доручену справу.

Під керівництвом Ольги Строкань заклади освіти громади щорічно беруть активну участь та стають переможцями Міжнародних та Всеукраїнських освітніх виставок. Починаючи з 2008 року, вони презентують досвід своєї роботи на Міжнародних виставках „Інноватика в освіті України“ та „Сучасні заклади освіти“. За системну роботу щодо популяризації інноваційної діяльності на міжнародному та всеукраїнському рівнях відділ освіти Золотоніської територіальної громади неодноразово нагороджений Дипломами Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації „Лідер освіти Черкащини“.

Педагогічні працівники закладів освіти громади щороку беруть участь та перемагають у фахових конкурсах „Вчитель року“, „Класний керівник“, „Вихователь року“.

За підсумками обласних предметних олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів МАН команда територіальної громади входить у десятку найкращих. Щорічно школярі виборюють перемоги у конкурсі знавців мови ім. П. Яцика, мовно-літературному конкурсі імені Т. Г. Шевченка, конкурсі учнівської творчості „Ідеї соборності України“, інтерактивних конкурсах.

За сумлінну роботу нагороджена нагрудним знаком МОН України „Відмінник освіти України“ (2000); Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України (2006); Почесною грамотою Черкаської обласної ради (2012); Почесною грамотою Департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації (2014); Почесною грамотою інституту педагогіки НАПН України (2017); Почесною грамотою Черкаської обласної державної адміністрації (2017); Почесною грамотою Черкаської обласної ради (2017); Почесною грамотою національного проєкту „Педагогічний олімп України“ (2020); Почесною грамотою Черкаської обласної ради (2022).

 

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).