У Золотоніській громаді навчальні заклади провели флешмоб на підтримку ЗСУ “Хай Великдень з кожної домівки в Україні долине до сердець наших Захисників”. Діти створили тематичні замальовки, малюнки, текстівки і разом з ними зібрали для воїнів Великодні кошики і зокрема — паски, повідомляє Золотоноша.City.

Все це, з любов’ю та щирістю дитячих сердець, роз’їхалося по всій країні до тих, поділу на вихідні та будні, на свята та звичайні дні – до захисників, які стоять на варті нашого миру та незалежності України.

Також вояж з пакуночками до Великодня здійснив народний депутат України Віталій Войцехівський. Разом зі своєю командою, вони передали смаколики переселенцям, які були вимушені покинути свої домівки та рятуватися від війни.

На своїй сторінці у мережі Віталій Олександрович згодом поширив допис щодо цієї акції:

— До кожного українця має прийти Великдень. Вони вимушені були покинути свої домівки, тікаючи від війни і опинилася на Черкащині. Ці люди не мають змоги сьогодні випікати пасочки чи фарбувати яєчка, але наша команда започатковує акцію “Переможний Великдень”. Сьогодні ми даруємо пасхальні набори переселенцям, об’їжджаємо місця округу, де ці люди проживають, щиро обіймаємо та підбадьорюємо. Підготувати смаколики нам вдалося з допомогою Олега Лучина, волонтерів Степанецької та Бобрицької громад, депутатів Золотоніської міської ради Андрія Штанька і Віктора Душки, БФ “Разом”. Спільно ми намагаємося розрадити наших українців із Харкова, Сіверодонецьку, Бучі, Маріуполя… Друзі, вже скоро настане наш Переможний Великдень, – дописав Віталій Олександрович.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).