7500 гривень вторгували на благодійному ярмарку в Золотоноші

30 липня біля міського Будинку культури відбувся благодійний ярмарок, вторговані кошти від якого витратять на допомогу ЗСУ. За словами організаторки Олени Шевченко, цього разу майстрів було більше і різноманіття товарів на продаж поповнилося цікавими хенд-мейд виробами. Про це повідомляє видання Золотоноша.City.

— О 8 годині ранку ми вже офіційно почали торгівлю. Цього разу допомогти Збройним Силам України виявили бажання 20 майстрів. Свої роботи надіслали навіть дві дівчинки з Дніпра. В’язані іграшки, мило та свічки передали рукодільниці з Черкас.

Імбирні пряники, льодяники,біжутерія, аксесуари, прикраси з бісеру, гончарні вироби, магніти, ключниці, ляльки, картини, керамічні горщики, продукція з паперової лози й у техніці декупаж–далеко не весь перелік речей ручної роботи представлених на базарчику.

— Були й приємні несподіванки. Дівчинка, яка виграла в лотерею в’язаного бичка виявилась нашою майстринею. Зранку вона теж принесла на ярмарок свої вироби з бісеру – тендітні, патріотичні перстні. Які, до речі, користувалися попитом серед покупців, – підкреслила організаторка заходу.

Всього волонтери вторгували 6600 гривень. Наступного дня Олена виставила пост із залишком благодійного товару і виручила ще 900 гривень. Дві тисячі віддала шевцю Юрію Скорику, який шиє аптечки для військових. Решта коштів очікують на конкретні потреби від військових.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).