⚡️Золотоніські енергетичні мережі: доповіли про планові відключення електроенергії згідно з графіками, про ряд заходів, що вживаються для стабілізації енергосистеми області.

✅Завдання: вжити комплекс заходів із санітарної обрізки зелених насаджень, що розташовані поблизу ліній електропередач задля унеможливлення обривів кабелів. Здійснити роботи на аварійних ділянках лініях електромереж в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду 2022-2023 років.

? КП «Міський водоканал»: доповіли про здійснення аварійно-відновлювальних робіт на системі водопостачання та ліквідацію пориву на вул. 23-го Вересня. Додатково повідомили про відновлення аварійної ділянки тепломережі на вул. Миколаївська

✅Завдання: вжити заходи із відновлення благоустрою територій в межах здійснення аварійно-відновлювальних робіт на території громади. Надати звіт щодо підготовки спеціальної техніки, яка буде залучена для утримання вулично-шляхової мережі під час зимового періоду 2022-2023 років.

? ПрАТ «Янтарь»: доповіли про роботи з виконання поточних заявок мешканців багатоквартирних будинків.

✅Завдання: Здійснити планові роботи з обслуговування зливових каналізацій дахів багатоквартирних будинків в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду 2022 – 2023 років.

?ТОВ «380В»: керівник підприємства повідомив, що у зв’язку з критичною ситуацією на енергосистемі області, вимкнено мережу вуличного освітлення на другорядних вулицях громади.

✅ Завдання: надати звіт щодо виконання заявок Управління ЖКГ стосовно заміни та ремонту ліхтарів вуличного освітлення.

?Дорожні служби доповіли завершення робіт з асфальтування в с. Коробівка, с. Благодатне та завершення сезону асфальтування.

✅ Завдання: пришвидшити підготовку до утримання вулично- шляхової мережі громади в осінньо-зимовий період 2022 – 2023 років.

?Служба благоустрою: очільниця служби доповіла про складнощі з ремонту спеціальної техніки у зв’язку із затримкою в постачанні необхідних для ремонту деталей.

✅ Завдання: здійснити комплекс робіт з обрізки аварійних дерев у селі Благодатне.

Залишити відповідь

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).